Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Požár lesa na Třebíčsku způsobil půlmilionovou škodu. Hořelo kvůli křovinořezu

U Třebelovic na Třebíčsku hořel ve středu dopoledne mladý les. Požár na asi 2,5 hektarech způsobil škodu půl milionu korun, nikdo se při něm nezranil. K Třebelovicím se museli hasiči kvůli požáru lesa vrátit i dnes ráno, jejich zásah ještě neskončil. Vyplývá to z informací na jejich webu.

Příčinou středečního požáru, který likvidovalo deset jednotek hasičů s pomocí 13 cisternových automobilových stříkaček, byla práce s křovinořezem. Hasiči zásahem uchránili majetek za tři miliony korun. K požáru byli přivolaní před 11:00. Operační středisko na místo vyslalo hasiče z Moravských Budějovic, Třebelovic, Budkova, Jemnice, Lesonic, Police, Želetavy a Dešné. 

Dnešní požár byl ohlášený po 6. hodině ranní. Vyjely k němu tři hasičské jednotky, konkrétně z Jemnice, Moravskcýh Budějovic a Třebelovic. Na místě jsou i vyšetřovatelé.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Tomáš Kaser

Štítky požár, les, Třebelovice, křovinořez, hasiči, okres Třebíč, Jemnice, Moravské Budějovice, Budkov, Lesonice, Želetava, Dešná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Požár lesa na Třebíčsku způsobil půlmilionovou škodu. Hořelo kvůli křovinořezu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.