Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hledá se tříletý Oliver. Naposledy byl viděn v ulici Matky Boží v Jihlavě

, aktualizováno 16. srpna 2022, 13:16

Policisté hledají tříletého Olivera Surowiecki. Odešla s ním jeho pětadvacetiletá matka, ačkoli je chlapec na základě rozhodnutí soudu svěřený do péče jiné blízké příbuzné.

„Mladá žena měla dítě předat v pondělí 15. srpna v Jihlavě jeho babičce. Chlapce ale odvedla a následně o sobě ani dítěti nepodala žádnou zprávu. Na základě šetření policisté zjistili, že v lokalitě ulice Matky Boží žena kolem sedmé hodiny večer nastoupila se synem do vozidla Škoda Octavia kombi, modré barvy registrační značky 7AH9842 a z místa odjeli,“ říká Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Oliver Surowiecki

Pohřešovaný chlapec je vysoký přibližně 70 centimetrů, štíhlé postavy. Má hnědé oči a plavé krátké vlasy. Na sobě měl při odchodu oblečené modré kraťasy a tričko modré barvy s Tlapkovou patrolou, obuté měl modro bílé tenisky. Pětadvacetiletá žena je vysoká 161 centimetrů, hubené postavy. Má modré oči a rovné dlouhé vlasy plavé barvy. Na zápěstí má jizvy a na zádech má vytetovaný maják s andělskými křídly. Na sobě měla žena oblečenou černou bundu, triko s mimozemšťany a riflové kraťasy.

Po tříletém Oliverovi policie vyhlásila celostátní pátrání. V současné době provádějí veškerá opatření a šetření vedoucí k jeho nalezení.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný chlapec v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ vyzývá mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, Oliver, matka, veřejnost, policie, Jihlava, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se tříletý Oliver. Naposledy byl viděn v ulici Matky Boží v Jihlavě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.