Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dva opilci kradli alkohol v jihlavské prodejně, policii vzhledem ke svému stavu neunikli

Když musíš, tak musíš. Odolat další dávce ethanolu nedokázali dva muži, kteří byli v pondělí večer v jihlavské prodejně přistiženi při krádeži lahví s alkoholem. Vzhledem ke jejich stavu nebylo pro policii složité je dostihnout a transportovat na záchytku.

Ke krádeži došlo v pondělí 1. srpna před desátou hodinou večer v jihlavském obchodním domě. „Dva muži v prodejně vzali lahve s alkoholem, které uložili do batohu, a poté z obchodu odešli, aniž by za zboží v hodnotě téměř jeden tisíc korun zaplatili,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Muži se poté dali na útěk. Všiml si jich pracovník ostrahy a na místo byli přivoláni policisté. Podezřelé muže v krátké době dopadli, oba byli značně opilí. Jednalo se o muže ve věku osmapadesát a dvaačtyřicet let. Staršímu z nich policisté při dechové zkoušce naměřili hodnotu 2,27 promile alkoholu, druhý muž měl dokonce 3,39 promile alkoholu v dechu. Policisté oba odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

„Starší z mužů je opakovaně soudně trestaný recidivista, z výkonu trestu odnětí svobody by propuštěn na konci loňského roku,“ připoměnla Kroutilová jeho kriminální minulost. Je podezřelý ze spáchání trestného činu krádeže, případ policisté prověřují. Jeho dvaačtyřicetiletý komplic je podezřelý z přestupku proti majetku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jihlava, krádež, alkohol, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva opilci kradli alkohol v jihlavské prodejně, policii vzhledem ke svému stavu neunikli | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.