Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kriminalisté chytli dealerku drog, která je na nich sama závislá. Zásobovala mladé lidi v okolí Telče

Až deset let ve vězení může strávit jednatřicetiletá recidivistka z Jemnicka, která v Telči a okolí lidem distribuovala pervitin. Tuto dealerku kriminalisté zadrželi ve středu 20. července.

Na základě shromážděných důkazů zahájil policejní komisař trestní stíhání zadržené. „Jednatřicetiletá žena z Jemnicka byla obviněna ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ řekl Josef Dufek, zástupce vedoucího oddělení obecné kriminality. Obviněná žena byla již v minulosti soudně trestaná. V distribuci pokračovala i přesto, že je až do roku 2024 v podmínce. „Žena je sama uživatelkou drog,“ dodala Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

Jednatřicetiletá žena byla obviněna z toho, že v období od konce loňského roku poskytovala dalším osobám pervitin. Drogy distribuovala na různých místech Telčska a jeho širšího okolí. Pervitin od ní získali další mladí lidé, drogy jim poskytla minimálně v sedmdesáti případech.

„Po provedení všech nezbytných úkonů kriminalisté ženu ze zadržení propustili a je stíhána na svobodě. Případ dále vyšetřují. Ženě za trestnou činnost lze uložit trest odnětí svobody až na deset let,“ doplnila Lébrová na závěr.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky drogy, pervitin, dealerka, obchod, kriminalista, Telč, Josef Dufek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté chytli dealerku drog, která je na nich sama závislá. Zásobovala mladé lidi v okolí Telče | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.