Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V noci na pátek byla vykradena kavárna v Chotěboři. Nepoznáte muže, který se potuloval okolo?

Chotěbořští policisté se obracejí na občany s žádosti o spolupráci při vyšetřování nočního vloupání do kavárny, kde pachatel odcizil finanční hotovost ve výši třicet šest tisíc korun. Policisté hledají muže zachyceného na videozáznamu, který se v lokalitě pohyboval, a policisté by potřebovali zjistit jeho totožnost.

K případu došlo v noci ze čtvrtka 9. června na pátek na ulici Sladovická v Chotěboři. Dosud neznámý pachatel vnikl do prostoru kavárny, kde prostor prohledal a odcizil finanční hotovost.

„Kriminalisté provedli šetření a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Policisté shromažďovali získané informace i poznatky a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili,“ informuje média policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Nyní se policie obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže zachyceného na videozáznamu. „Žádáme občany, kteří muže na videozáznamu poznají, případně mají informace, kde se aktuálně nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ apeluje Lébrová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky kavárna, Chotěboř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V noci na pátek byla vykradena kavárna v Chotěboři. Nepoznáte muže, který se potuloval okolo? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.