Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie hledá svědky páteční nehody u Kostelce. Sražená motocyklistka utrpěla vážná zranění

Jihlavští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při prověřování vážné dopravní nehody, ke které došlo v pátek v katastru obce Kostelec. Došlo zde ke střetu osobního vozidla s motocyklem, jehož řidička utrpěla těžká zranění.

Vážná nehoda se stala v pátek 8. července po páté hodině večer. Jednapadesátiletý řidič červeného automobilu Ford Galaxy jel po silnici ve směru od Jihlavy a při předjíždění motocyklu Maxon Ardour, který jel ve stejném směru, došlo ke střetu. „Osmačtyřicetiletá řidička s motocyklem po nárazu upadla a utrpěla vážné zranění, zdravotnickou záchrannou službou byla převezena do jihlavské nemocnice,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

U Kostelce se srazilo auto se skútrem. Vážně zraněná řidička upadla na silnici, skončila v nemocnici

Záchranné složky vyjížděly k dopravní nehodě, která se stala v pátek 8. července v katastru Kostelce u Jihlavy. Osmačtyřicetiletá žena se vážně zranila a byla převezena do jihlavské nemocnice.

Policisté provedli na místě nehody ohledání, zadokumentování a šetření. Provedenými dechovými zkouškami u obou řidičů požití alkoholu vyloučili. Na motocyklu a automobilu vznikla předběžně vyčíslená škoda 120 tisíc korun.

Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Kriminalisté vážnou dopravní nehodu prověřují, zjišťují příčinu a veškeré související okolnosti.

V zájmu trestního řízení by potřebovali, aby se přihlásili svědci, kteří dopravní nehodu či okolnosti, které jí předcházely, viděli. „Žádáme svědky dopravní nehody, aby se přihlásil na tísňové lince 158. Policisté se zároveň obracejí také na řidiče, kteří místem projížděli vozidlem s kamerou, která průběh dopravní nehody, případně situaci těsně před nebo po ní zaznamenala, také v tomto případě žádáme, aby se případný majitel kamerového záznamu přihlásil,“ apeluje Kroutilová na případné svědky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, střet, auto, skútr, zranění, nemocnice, Kostelec, úraz, motocykl, dopravní nehoda, Lékárenský komplex Jihlava, Jihlava, Ford Galaxy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky páteční nehody u Kostelce. Sražená motocyklistka utrpěla vážná zranění | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.