Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Útočník na Březinkách napadl dva muže. Neznáte dvojici na fotkách?

Jihlavští policisté prošetřují napadení v Jihlavě na Březinově ulici. Došlo k němu v neděli 19. června. Policie se nyní obrací na veřejnost, která by mohla pomoci s vyšetřováním.

„V prostoru před podnikem napadl útočník po druhé hodině ráno dva muže, kteří se zde nacházeli. Po útoku z místa odešel. Jeden z napadených mužů utrpěl zranění, které si vyžádalo přivolání zdravotnické záchranné služby, na ošetření byl následně převezen do nemocnice,“ popsala Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Případem se po nahlášení začala zabývat policie, pachatel je nyní podezřelý ze dvou trestných činů - ublížení na zdraví a výtržnictví. „Policisté provedli šetření, shromažďovali získané informace i poznatky a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili. V současné době se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti dvou mužů zachycených na fotografiích. Jeden z nich měl na sobě oblečené černé tričko a tmavé kraťasy, na obou rukách má tetování. Druhý muž měl oblečené světlé tričko a kraťasy, na hlavě měl černou kšiltovku,“ popsala Kroutilová.

Policisté žádají muže na fotografiích, nebo i ostatní, kteří dvojici poznají, aby vše nahlásili na lince 158. „Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ dodává mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, napadení, násilí, útočník, útok, svědek, podnik, Březinova, Jihlava, Březinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočník na Březinkách napadl dva muže. Neznáte dvojici na fotkách? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.