Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

U Kostelce se srazilo auto se skútrem. Vážně zraněná řidička upadla na silnici, skončila v nemocnici

Záchranné složky vyjížděly k dopravní nehodě, která se stala v pátek 8. července v katastru Kostelce u Jihlavy. Osmačtyřicetiletá žena se vážně zranila a byla převezena do jihlavské nemocnice.

„Po páté hodině večer jel jednapadesátiletý řidič automobilu Ford Galaxy po silnici ve směru od Jihlavy a při předjíždění motocyklu Maxon Ardour, který jel ve stejném směru, do motocyklu narazil. Osmačtyřicetiletá řidička po střetu upadla na komunikaci. Při nehodě utrpěla vážné zranění a zdravotnickou záchrannou službou byla převezena do jihlavské nemocnice,“ dodává k nehodě Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenými dechovými zkouškami u obou řidičů požití alkoholu vyloučili. Na motocyklu a automobilu vznikla předběžně vyčíslená škoda 120 tisíc korun. „Dopravní nehodu policisté šetří,“ řekla mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Kaser

Štítky nehoda, střet, auto, skútr, zranění, nemocnice, Kostelec, Lékárenský komplex Jihlava, Jihlava, motocykl, Ford Galaxy, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Kostelce se srazilo auto se skútrem. Vážně zraněná řidička upadla na silnici, skončila v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.