Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Spor u jihlavské ubytovny. Dva muži se tam poprali, jeden nadýchal přes čtyři promile, došlo i ke zranění

Rušno bylo v sobotu 25. června po 23. hodině u ubytovny v Jihlavě. Dva muži se tam poprali, oba byli pod vlivem alkoholu. Na místo museli přijet také zdravotníci.

„Vzhledem k tomu, že došlo ke zranění, byla na místo přivolána také zdravotnická záchranná služba. Oba muži byli pod vlivem alkoholu. Policisté provedli šetření a zjistili, že mezi dvěma ubytovanými došlo ke slovní rozepři, která vyústila v napadení. Zranění jednoho z nich si vyžádalo lékařské ošetření, třicetiletý muž byl převezen do jihlavské nemocnice. Policisté mu při dechové zkoušce naměřili hodnotu 4,17 promile alkoholu. Druhý muž měl 2,46 promile alkoholu v dechu, policisté ho zajistili a odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění,“ uvedla k případu Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Podle ní jde o devětapadesátiletého muže, který byl v minulosti již soudně trestán. Policisté provedli šetření, místo ohledali a zadokumentovali. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to ublížení na zdraví a výtržnictví. „Případ policisté prověřují,“ doplnila Kroutilová na závěr.

Ohodnoť článek

Foto ZZS Kraje Vysočina

Štítky napadení, spor, hádka, rvačka, ubytovna, zranění, alkohol, promile, policie, Jihlava, úraz, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spor u jihlavské ubytovny. Dva muži se tam poprali, jeden nadýchal přes čtyři promile, došlo i ke zranění | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.