Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Osmnáctiletý řidič nezvládl řízení a boural, tři lidé se zranili, z toho dva těžce. Policie hledá svědka na kole

, aktualizováno 24. června 2022, 7:34

Záchranné složky vyjížděly ve čtvrtek 23. června před 16. hodinou k vážné dopravní nehodě, během které zasahoval také záchranářský vrtulník. Policie nyní hledá cyklistu, který zastavil na místě a mohl by poskytnout důležité informace.

Nehoda se stala v katastru obce Lísek na Žďársku. „Osmnáctiletý řidič jel osobním vozidlem Ford po silnici třetí třídy směrem k obci Lísek, přičemž vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Jedna spolujezdkyně byla transportována leteckou záchrannou službou s podezřením na těžké zranění do nemocnice. Do nemocnice převezli záchranáři s těžkým zraněním také dalšího spolujezdce. Řidič byl do nemocnice převezen s podezřením na lehké zranění," popisuje Stanislava Rázlová, mluvčí policistů. 

Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na částku přes sto tisíc korun. Dechová zkouška, kterou policisté u řidiče provedli, byla negativní. Zjišťování příčin a okolností dopravní nehody je předmětem dalšího šetření.

„U dopravní nehody měl zastavit cyklista v bílém tričku, který by mohl policistům poskytnout důležité informace k nehodě a situaci, která jí předcházela. Obracíme se na cyklistu a další případné svědky, aby kontaktovali policii na tísňové lince 158," vyzývá Rázlová. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, zranění, cyklista, svědek, veřejnost, policie, nemocnice, Ford Motor Company, okres Žďár nad Sázavou, Lísek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmnáctiletý řidič nezvládl řízení a boural, tři lidé se zranili, z toho dva těžce. Policie hledá svědka na kole | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.