Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Patnáctiletá dívka s dcerou v kočárku se našla. Policie ji vypátrala na Lounsku

Policisté před necelým týdnem, v pátek 17. června, žádali veřejnost, která mohla pomoci s pátráním po patnáctileté dívce. Ta se svou dcerou odešla ze zařízení pro mládež a už se nikomu neozvala. Výzvu dnes ráno policie aktualizovala.

„Dívka byla s dítětem již vypátrána na Lounsku a jsou v pořádku. Všem, kteří se zapojili do pátrání, velmi děkujeme," sdělila novinářům dnes ráno Stanislava Rázlová, mluvčí policistů. 

Dívka s dcerou v modrém kočárku opustila v pátek 17. června středisko výchovné péče v Černovicích na Pelhřimovsku a od té doby se neozvala. Policisté ihned po přijetí oznámení začali po pohřešované a jejím dítěti pátrat. Veřejnosti sdělili, že se dívka s dítětem může pohybovat kdekoliv na území ČR, což se nakonec potvrdilo, protože byla nalezena mimo Kraj Vysočina.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky pátrání, nalezení, dívka, dcera, výchovný, ústav, zařízení, mládež, policie, okres Louny, kočárek, Česko, Černovice, okres Pelhřimov, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patnáctiletá dívka s dcerou v kočárku se našla. Policie ji vypátrala na Lounsku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.