Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Motocyklista se v neděli vážně zranil u Bílého Kamene, policie pátrá po svědcích

Jihlavští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při prověřování dopravní nehody, ke které došlo v neděli odpoledne na silnici mezi Větrným Jeníkovem a Bílým Kamenem. Při havárii se vážně zranil řidič motocyklu. Místem nehody měli projíždět cyklisté a dále řidič vozidla, jejichž totožnost by policie pro prověřování potřebovala znát.

K nehodě došlo v neděli 5. června kolem půl čtvrté odpoledne. „Osmašedesátiletý řidič motocyklu Kawasaki jel ve směru od Bílého Kamene na Větrný Jeníkov, z důvodu situace vzniklé na komunikaci strhnul řízení, vyjel na krajnici a následně s motocyklem v příkopu havaroval,“ popsala pro novináře policejní mluvčí Jana Kroutilová. Motocyklista utrpěl vážné zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do jihlavské nemocnice.

Policisté provedenou dechovou zkouškou vyloučili u řidiče požití alkoholu. Na motocyklu vznikla předběžně vyčíslená škoda padesát tisíc korun. Dopravní nehodu policisté dále prověřují, zjišťují příčinu a veškeré související okolnosti. Bylo zjištěno, že místem nehody měli projíždět v opačném směru, tedy od Větrného Jeníkova, řidič vozidla a dále skupina zřejmě tří cyklistů, jejichž totožnost by policisté v zájmu prověřování dopravní nehody potřebovali zjistit.

„Žádáme řidiče vozidla a také cyklisty, kteří místem, kde k nehodě došlo, projížděli, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také informace, které by ke zjištění jejich totožnosti vedly. Žádáme rovněž, aby se přihlásili případní svědci, kteří viděli dopravní nehodu nebo situaci, která jí předcházela,“ apeluje Kroutilová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, Větrný Jeníkov, Bílý Kámen, pátrání, motocykl, dopravní nehoda, havárie, Kawasaki, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motocyklista se v neděli vážně zranil u Bílého Kamene, policie pátrá po svědcích | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.