Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: V domě na Brněnské ulici někdo ukradl dámskou kabelku. Nevíte něco o ženě na záznamu?

Jihlavští policisté šetří krádež kabelky, ke které došlo v Jihlavě. A potřebovali by mluvit se ženou, která je zachycená na videu. Z vyšetřování zatím vyplynulo to, že majitelce kabelky krádeží vznikla škoda za více než 13 tisíc korun.

Krádež se stala ve středu 13. dubna po čtvrté hodině odpoledne v domě na Brněnské ulici. „Pachatel vešel do přízemí domu a nepozorovaně odcizil odloženou kabelku. Její majitelka v ní měla mimo jiné uložený mobilní telefon, peněženku s finanční hotovostí, doklady a také platební kartou. Krádeží jí vznikla škoda za více než třináct tisíc korun. Když majitelka zjistila, že o svoji kabelku přišla, obrátila se na policii a policisté začali případ prověřovat,“ sdělila k případu Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po přijetí oznámení se případem začala zabývat policie, která shromažďovala všechny dostupné informace a poznatky. Také vyhodnotila záznamy z kamer. V současné době se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti ženy zachycené na videozáznamu.

„Žádáme ženu nebo občany, kteří ji poznají, případně mají informace, kde se aktuálně nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu, či vypátrání odcizených věcí,“ vyzývá veřejnost Jana Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krádež, kabelka, zloděj, pátrání, veřejnost, video, svědek, dům, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: V domě na Brněnské ulici někdo ukradl dámskou kabelku. Nevíte něco o ženě na záznamu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.