Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vandal opakovaně poškodil Peugeota na Dvořákově ulici. Policie hledá ženu na fotce a další svědky

, aktualizováno 10. května 2022, 11:57

Jihlavští policisté šetří opakované poškození zaparkovaného auta, které se stalo v dubnu. A potřebovali by najít ženu zachycenou na fotografiích, která se v místě pohybovala a mohla by mít pro policii důležité informace. A zároveň se tak obrací na veřejnost, která by mohla pomoct s vyšetřováním.

Vandal se opakovaně zaměřil na stále stejné auto značky Peugeot, které stálo zaparkované na ulici Dvořákova. „K poškození došlo v průběhu dubna v šesti případech. Majitel při návratu k automobilu opakovaně zjistil, že má poškrábanou boční stranu. Poškozením vznikla majiteli škoda přibližně za pětadvacet tisíc korun,“ uvedla Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat a pátrat po pachateli, zároveň vyhodnocovali všechny získané informace i záznamy z kamer. V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti ženy zachycené na fotografiích.

„Žádáme ženu na fotografiích nebo občany, kteří ji poznají, případně mají informace, kde se aktuálně nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ vyzývá veřejnost mluvčí Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky poškození, vozidlo, vandal, Peugeot, pátrání, veřejnost, výzva, policie, Dvořákova, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandal opakovaně poškodil Peugeota na Dvořákově ulici. Policie hledá ženu na fotce a další svědky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.