Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tragická nehoda u Humpolce: Čelní střet v protisměru si vyžádal život spolujezdkyně

, aktualizováno 19. dubna 2022, 10:11

K tragické nehodě došlo v úterý ráno na silnici I/34 mezi obcemi Skála a Rozkoš na Havlíčkobrodsku. Střetla se zde čelně dvě osobní vozidla, přičemž jedna osoba utrpěla smrtelné zranění. Silnice je v současné době uzavřena.

K nehodě došlo dnes ráno před sedmou hodinou. Jedno z aut přejelo z dosud nezjištěného důvodu do protisměru, kde se srazilo s druhým vozidlem. „Na místo události byly neprodleně vyslány tři posádky ZZS KV – lékařská výjezdová skupina z Humpolce, záchranáři z Havlíčkova Brodu a vrtulník LZS z Jihlavy," informoval tiskový mluvčí krajských záchranářů Petr Janáček.

Bilance nehody je bohužel tragická, jedna osoba utrpěla smrtelná zranění. „V autě, které přejelo do protisměru, zemřela spolujezdkyně," potvrdila policejní mluvčí Dana Čírtková. „V péči našich záchranářů dále skončili dva pacienti. Jeden byl s lehčím zraněním převezen sanitkou do nemocnice v Havlíčkově Brodě, druhý utrpěl zranění těžšího charakteru a letecky jsme ho transportovali do traumacentra v Brně,“ dodal Janáček.

Silnice I/34 mezi obcemi Rozkoš a Skála je kvůli vyšetřování nehody uzavřena.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky úmrtí, nehoda, Humpolec, havárie, okres Havlíčkův Brod, Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina, Nemocnice Havlíčkův Brod, Havlíčkův Brod, Jihlava, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda u Humpolce: Čelní střet v protisměru si vyžádal život spolujezdkyně | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.