Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Z loupežného přepadení nožem na Brněnské ulici byl obviněn jednadvacetiletý muž. Hrozí mu až 10 let ve vězení

Jihlavští kriminalisté v krátké době objasnili loupežné přepadení, k němuž došlo v úterý 29. března kolem 21. hodiny na lavičce na Brněnské ulici poblíž obchodního domu.

„Jednadvacetiletý muž v úmyslu získat finanční hotovost přiložil ostří nože poškozenému do oblasti krku a požadoval vydání veškeré finanční hotovosti. Poškozený muž z obavy o svůj život a zdraví peníze vydal. Poté mu pachatel řekl, ať z místa události odejde. Poškozenému muži vznikla škoda ve výši jeden tisíc korun,“ popsal dramatické chvíle Martin Hron, mluvčí policie.

Na základě shromážděných důkazů zahájil policejní komisař trestní stíhání muže. „Jednadvacetiletý muž z Jihlavska byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže,“ řekl Jakub Pivoňka, vedoucí oddělení obecné kriminality. Obviněný muž byl již v minulosti soudně trestán.

Obviněný muž je vyšetřován na svobodě. Případ kriminalisté dále vyšetřují. „Za trestný čin loupeže lze uložit trest odnětí svobody na dva roky až deset let,“ dodal Pivoňka.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky přepadení, nůž, loupež, peníze, policie, Jihlava, Martin Hron, okres Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z loupežného přepadení nožem na Brněnské ulici byl obviněn jednadvacetiletý muž. Hrozí mu až 10 let ve vězení | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.