Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž na koloběžce nezvládl prudkou zatáčku, narazil na obrubník a zranil se. Nadýchal skoro tři promile

Policisté ve Žďáru nad Sázavou řešili dopravní nehodu řidiče na elektrokoloběžce, která se stala v pátek 18. března kolem 16. hodiny. Muž, který byl opilý, se lehce zranil.

„Sedmatřicetiletý muž projížděl na elektrické koloběžce značky Sencor po místní komunikaci po ulici Radniční ve směru jízdy od místní komunikace ulice Veselská ke křižovatce se silnicí I/37. Při projíždění prudkou levotočivou zatáčkou v klesání nepřizpůsobil rychlost jízdy koloběžky zejména svým schopnostem a přejel do protisměru, kde najel vlevo mimo komunikaci na vyvýšený kamenný obrubník. Následně s ekletrokoloběžkou na komunikaci upadl,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

U muže policisté provedli dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem 2,63 promile alkoholu v dechu. Pozitivní výsledek měla také opakovaná dechová zkouška - 2,62 promile alkoholu v dechu.

„Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče koloběžky, který musel být z místa nehody převezen vozidlem zdravotnické záchranné služby do Nemocnice v Novém Městě na Moravě. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na koloběžce ve výši jeden tisíc korun,“ dodává mluvčí Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser

Štítky elektrokoloběžka, nehoda, alkohol, promile, zranění, Žďár nad Sázavou, dopravní nehoda, Sencor, Nové Město na Moravě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na koloběžce nezvládl prudkou zatáčku, narazil na obrubník a zranil se. Nadýchal skoro tři promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.