Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Mám u sebe nůž, vyhrožovala žena lidem na jihlavském nádraží. Policie ji převezla na záchytku

Nepříjemné chvíle zažívali cestující, kteří se v neděli 30. ledna před polednem nacházeli na jihlavském vlakovém nádraží. Rozruch tam budila opilá žena, která byla na své okolí vulgární a vyhrožovala, že má u sebe nůž.

V neděli 30. ledna byli policisté v Jihlavě před polednem přivoláni na vlakové nádraží, kde se nacházela agresivní žena, která lidi ve svém okolí vulgárně slovně napadala a vyhrožovala jim násilím. Žena byla podle vyjádření policejní mluvčí Jany Kroutilové agresivní. „Útok podporovala tvrzením, že má u sebe nůž. Na místo okamžitě vyjela hlídka. Policisté ženu zajistili, nůž u sebe neměla. Chovala se agresivně, odmítala spolupracovat a stále pokřikovala. Jednalo se o osmašedesátiletou ženu, která byla pod vlivem alkoholu. Při dechové zkoušce jí policisté naměřili hodnotu necelé jedno a půl promile alkoholu,“ dodala mluvčí Jana Kroutilová.

Opilou ženu pak policisté odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, případ policisté prověřují.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky alkohol, promile, nůž, agrese, nádraží, vlak, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mám u sebe nůž, vyhrožovala žena lidem na jihlavském nádraží. Policie ji převezla na záchytku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.