Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jihlavští strážníci našli na lavičce tašku plnou alkoholu. Majitel si ji může vyzvednout na radnici

Jihlavské strážníky v uplynulém týdnu hned několikrát zaměstnal alkohol. Několik opilců odvezli na záchytku, na lavičce navíc našli lahev plnou alkoholu. Tu si může její majitel vyzvednout na jihlavské radnici.

Na lavičce městské hromadné dopravy, konkrétně u jednoho z obchodních domů, našli jihlavští strážníci tašku plnou alkoholu. „Hlídka na místě vše sepsala a tašku i s obsahem odevzdala na ztráty a nálezy magistrátu. Tam si ji může majitel vyzvednout. Než mu ji ale pracovnice vydají, bude muset odpovědět na několik otázek, které se tašky a jejího obsahu týkají," uvedl k neobvyklému nálezu Radovan Daněk, mluvvčí jihlavské radnice. 

Kvůli alkoholu vyjížděli policisté také začátkem týdne do Jiráskovy ulice, konkrétně do haly autobusového nádraží. Tamní pracovníci a cestující si stěžovali na silně podnapilou pětapadesátiletou ženu, která svým chováním budila veřejné pohoršení. Vzhledem ke stadiu opilosti a obavám o její život a zdraví ji dopravili na protialkoholní záchytnou stanici. „Tam v tomto týdnu odvezli strážníci ještě další tři opilce k vystřízlivění," dodává mluvčí Jihlavy Daněk. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Magistrát města Jihlavy | Zdroj Ježkovy oči

Štítky alkohol, taška, lavička, MHD, strážníci, ztráty, nálezy, magistrát, Jihlava, radnice, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavští strážníci našli na lavičce tašku plnou alkoholu. Majitel si ji může vyzvednout na radnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.