Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na domech ve Fibichově ulici přibyly nápisy Julie, Julia, Kunšty. Nevíte, kdo je tam nasprejoval?

Policisté nyní šetří vandalismus, který se stal v Jihlavě na Fibichově ulici. Jde o posprejované omítky hned několika domů. Podle mluvčí policie Jany Kroutilové nyní policisté hledají důležité svědky, kteří by mohli pomoci s vyšetřováním.

Domy byly posprejovány krátce před vánočními prázdninami, tedy v závěru uplynulého roku. V době od úterního večera 21. prosince do následujícího středečního dopoledne poškodil zatím neznámý vandal na ulici Fibichova fasádu více než desítky budov. „Předběžně vyčíslená škoda přesáhla částku padesát tisíc korun. Jednalo se nakreslené čáry a nápisy jako „JULIE“, „JULIA“ a „KUNŠTY“ modré barvy,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po přijetí trestního oznámení začali policisté případ prověřovat a vyhodnocují všechny získané poznatky a informace. V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci.

„Žádáme svědky, kteří si na ulici Fibichova, případně v jejím okolí, všimli v době, kdy k činu došlo, podezřelé osoby (osob), poškozující omítky budov, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k vypátrání pachatele a objasnění případu,“ vyzývá veřejnost Jana Kroutilová.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky sprej, sprejer, vandal, Fibichova, fasáda, nápis, policie, svědek, veřejnost, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na domech ve Fibichově ulici přibyly nápisy Julie, Julia, Kunšty. Nevíte, kdo je tam nasprejoval? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.