Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Pokus o vloupání do stánku v Jihlavě. Nepoznáváte muže na videu?

Jihlavští policisté šetří pokus o vloupání do stánku v krajském městě. A obrací se na veřejnost, která by mohla pomoci identifikovat muže zachyceného na videu. Ten se totiž pohyboval v lokalitě, a mohl by tak poskytnout informace důležité pro prověřování.

K případu došlo v neděli 17. října kolem půl čtvrté ráno na ulici Na Dolech. Pachatel se pokusil vloupat do prodejního stánku, u kterého poškodil dveře. Dovnitř se mu dostat nepodařilo, nic neodcizil a následně z místa utekl. Poškozením vznikla majiteli škoda přibližně za pět tisíc korun.

Po přijetí oznámení o pokusu o vloupání do objektu začali policisté případ prověřovat. „Provedli ohledání a zadokumentování místa činu, šetření a dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu pokusu krádeže. Policisté shromažďovali získané informace i poznatky a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili,“ uvádí Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

V současné době se policie obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže zachyceného na záznamu.

„Žádáme tohoto muže nebo občany, kteří ho poznají, případně mají informace, kde se aktuálně nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ vyzývá mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vloupání, stánek, video, svědek, záznam, Jihlava, Na Dolech, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pokus o vloupání do stánku v Jihlavě. Nepoznáváte muže na videu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.