Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Naletěli podvodníkovi. Za PC a konzoli poslali peníze předem, zboží se už ale nedočkali

Příliš důvěřiví byli tři lidé, kteří na internetu „naletěli“ čtyřiatřicetiletému muži z Chomutovska. Případ nyní šetří policisté. Mezi podvedenými je také muž z Telčska.

Na webovém portálu s bazarovým zbožím nabízel laptop a herní konzoli. Na zveřejněné inzeráty zareagovali během října muži, se kterými se domluvil na platbě předem. Za laptop zájemce poslal přes patnáct tisíc korun a za herní konzole zájemci zaplatili necelých deset tisíc korun. Peníze zaslali na účet prodávajícího, ten jim ale zboží nedodal. Tři poškozené z různých míst republiky tedy podvodník připravil celkem o více než třicet tisíc korun.

„S podvedenými přestal komunikovat a nevrátil jim ani již zaplacené peníze. Policisté po přijetí oznámení zahájili prověřování a následně na základě shromážděných důkazů sdělili čtyřiatřicetiletému muži podezření ze spáchání přečinu podvodu. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ doplnila závěrem Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Ohodnoť článek

Foto Burst / pexels

Štítky podvod, důvěra, bazar, policie, peníze, okres Chomutov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naletěli podvodníkovi. Za PC a konzoli poslali peníze předem, zboží se už ale nedočkali | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.