Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Krádež a zneužití platební karty v Jihlavě. Policie hledá muže na fotce

V druhé polovině září došlo v Jihlavě ke zneužití platební karty. Policisté se v souvislosti s tímto případem obrací na veřejnost, která by mohla pomoci. Potřebují totiž zjistit totožnost muže na fotografii, který by mohl poskytnout informace důležité pro prověřování případu.

A co se tehdy vlastně stalo? Majitel přišel o platební kartu a následně zjistil, že mu bylo z účtu odčerpáno přes třicet tisíc korun.

Po přijetí trestního oznámení začali policisté případ prověřovat. „Zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Policisté provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro objasnění případu. Případ prověřovali, shromažďovali a vyhodnocovali získané poznatky,“ uvedla Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté vyhodnotili také záznamy z kamer. V zájmu prověřování by potřebovali zjistit totožnost muže na fotografii, a s žádostí o spolupráci se proto obracejí na veřejnost.

„Žádáme občany, kteří muže na fotografii poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ vyzývá Jana Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krádež, podvod, karta, majitel, zneužití, pátrání, veřejnost, policie, platební karta, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krádež a zneužití platební karty v Jihlavě. Policie hledá muže na fotce | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.