Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič pod vlivem v Jihlavě nerespektoval značky a vjel do jednosměrky. Tam poškodil dvě auta

Jihlavští policisté vyjížděli v neděli 7. listopadu k dopravní nehodě na ulici Dr. Jiřího Procházky, kterou měl na svědomí opilý řidič. V jednosměrce poškodil hned dvě auta.

„Osmatřicetiletý řidič vozidla Škoda Octavia před druhou hodinou odpoledne při jízdě nerespektoval dopravní značení a vjel v protisměru do jednosměrné komunikace, kde poškodil zaparkované vozidlo Opel Corsa. Při couvání poškodil ještě automobil Hyundai. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. U řidiče provedli policisté dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 1,48 promile alkoholu,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Obdobné hodnoty u něho ukázaly také opakované zkoušky. Dále policisté zjistili, že muž není držitelem řidičského oprávnění. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda přes sedmdesát tisíc korun.

„Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují. Dále je muž podezřelý ze spáchání přestupkového jednání. Dopravní nehodu policisté šetří,“ dodává mluvčí Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, alkoho, promile, poškození, Jihlava, dopravní nehoda, Hyundai, Opel Corsa, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič pod vlivem v Jihlavě nerespektoval značky a vjel do jednosměrky. Tam poškodil dvě auta | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.