Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V blízkosti Zvonějova bylo odcizeno odstavené bílé Iveco, policie hledá svědky

Policie se obrací na případné svědky, kteří by pomoci při pátrání po pachateli, který v průběhu října odcizil nákladní skříňové vozidlo Iveco Daily bílé barvy. To bylo odstaveno u silnice z Jihlavy do Havlíčkova Brodu v blízkosti obce Zvonějov.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a pátrají po vozidle a jeho zloději. „Vozidlo bylo opatřeno registrační značkou 3AY 2399 a ztratilo se v období od 18. října do 25. října. Skříňové vozidlo odstavil řádně uzamčené jeho řidič z důvodu defektu přední pneumatiky,“ informovala Dana Čírtková, policejní mluvčí. 

Vozidlo zůstalo odstaveno v blízkosti frekventované silnice 1/38 (hlavní silniční tah z Jihlavy na Havlíčkův Brod) před obcí Zvonějov v katastru obce Štoky na polní cestě po pravé straně ze směru od Havlíčkova Brodu. Vozidlo mělo poškozený levý přední blatník a levý blinkr a pravou přední pneumatiku. Vozidlo muselo být při krádeži zřejmě naloženo na podval nebo musela být poškozená pneumatika vyměněna na místě.

Policisté se proto domnívají, že se zde musely delší dobu pohybovat podezřelé osoby a vozidla, které zde nakládaly nebo opravovaly dodávkové vozidlo. Případná svědectví týkající se pohybu podezřelých osob u odstaveného vozidla a jakékoliv informace k odcizenému vozidlu mohou lidé oznámit na linku 158.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, krádež, automobil, Iveco, Havlíčkův Brod, Jihlava, pneumatika, Iveco Daily, Štoky, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V blízkosti Zvonějova bylo odcizeno odstavené bílé Iveco, policie hledá svědky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.