Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie: Našli jsme hledanou sedmnáctiletou matku. Ona i tříměsíční dcera jsou v pořádku

Policisté na Vysočině se v úterý 12. října obrátili na veřejnost, která mohla pomoci při pátrání po sedmnáctileté ženě a její tříměsíční dceři. Obě se v neděli 1. srpna nevrátily z povolené vycházky a od té doby se nikomu neozývaly. Matka i dcera jsou umístěné ve středisku výchovné péče v Černovicích na Pelhřimovsku.

Policisté po dívce a její dceři vyhlásili celostátní pátrání. Veškerými dostupnými informacemi, včetně popisu pohřešovaných, disponovaly všechny policejní hlídky. Na základě zjištěných poznatků a provedených šetření policisté zjistili, že by se dívka s téměř tříměsíční dcerou mohla v současné době pohybovat na Ústecku, Děčínsku, zejména pak v lokalitě Rumburku a Krásné Lípy. 

Před malou chvílí přišla od policie dobrá zpráva. „Obě pohřešované byly vypátrány na Děčínsku a jsou v pořádku. Všem, kteří se zapojili do pátrání, velmi děkujeme," vzkázala veřejnosti dnes dopoledne Stanislava Rázlová, mluvčí policistů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky pátrání, nalezení, policie, veřejnost, matka, dcera, Černovice, Kraj Vysočina, okres Pelhřimov, okres Děčín, Ústecký kraj, Rumburk, Krásná Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie: Našli jsme hledanou sedmnáctiletou matku. Ona i tříměsíční dcera jsou v pořádku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.