Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hasiči zasahovali v lese u požáru vyvážecí soupravy. Škoda se dostala k 1,5 milionu korun

, aktualizováno 11. října 2021, 15:35

Tři jednotky hasičů dnes v pravé poledne vyjížděly k požáru vyvážecí soupravy v lese u Nyklovic na Žďársku. Hasiči požár velmi rychle lokalizovali a také zlikvidovali. Přesto se škoda dostala na 1,5 milionu korun.

Hlášení o požáru přijala operátorka tísňové linky 112 Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina v pondělí ve 12 hodin. K výjezdu byli povoláni profesionální hasiči ze stanice Bystřice nad Pernštejnem společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Trpína a obce Bystré.

„Hasičům se podařilo požár velmi rychle lokalizovat a následně i zlikvidovat. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil. Požár zapříčinila technická závada v motorovém prostoru vyvážecí soupravy. Škoda byla předběžně vyčíslena na 1,5 milionu korun," dodává Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky požár, výjezd, zásah, vyvážecí, souprava, hasiči, Nyklovice, okres Žďár nad Sázavou, sbor dobrovolných hasičů, Hasičský záchranný sbor, Kraj Vysočina, Bystré, Bystřice nad Pernštejnem, Trpín, les

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči zasahovali v lese u požáru vyvážecí soupravy. Škoda se dostala k 1,5 milionu korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.