Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté hledají ženu, která se srazila s nezletilým cyklistou. Skončil v nemocnici

Havlíčkobrodští policisté vyšetřují nehodu, při které se ve Světlé nad Sázavou střetli dva cyklisté. Potřebovali by, aby se jim ozvala cyklistka, která byla jednou z účastnic incidentu. Uvítají také informace od svědků, kteří byli na místě.

„Ke střetu cyklistky a nezletilého cyklisty došlo v úterý 14. září krátce po šesté hodině večer v místě křížení účelové komunikace v místě u řeky Sázavy v blízkosti garáží u ulice Sázavská. Cyklistka dosud nezjištěné totožnosti jela na jízdním kole po účelové komunikaci ve směru na Ledeč nad Sázavou, přičemž se při vyjíždění srazila s nezletilým cyklistou, který přijížděl po komunikaci ze směru od silnice druhé třídy,“ popisuje Stanislava Rázlová, mluvčí policistů.

Nezletilý chlapec upadl na zem a utrpěl zranění. Na místě se dále nacházeli rodiče zraněného chlapce, přičemž jeden z nich s cyklistkou komunikoval. Následně z místa odjeli a chlapec byl převezen jedním z rodičů na ošetření do nemocnice.

„Žádáme zúčastněnou cyklistku, aby se policistům přihlásila na tísňové lince 158. Policisté rovněž uvítají, pokud by se přihlásila jakákoli jiná osoba, která by mohla poskytnout informace vedoucí ke zjištění totožnosti cyklistky,“ vyzývá mluvčí Rázlová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky pátrání, nehoda, cyklistka, cyklista, zranění, veřejnost, Světlá nad Sázavou, Sázava, Ledeč nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají ženu, která se srazila s nezletilým cyklistou. Skončil v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.