Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Neviděli jste tragickou nehodu, při které dvě auta srazila chodce? Policie hledá důležité svědky a záznamy z kamer

, aktualizováno 10. září 2021, 13:50

Na silnicích Vysočiny vyhasl další lidský život. Tragická nehoda, při níž zemřel osmašedesátiletý chodec, se stala ve čtvrtek 9. září kolem půl šesté ráno. Policie, která neštěstí nyní vyšetřuje, žádá veřejnost o spolupráci. Hledá důležité svědky a také případné záznamy z palubních kamer.

V místě křižovatky u obce Pohled na Havlíčkobrodsku se před půl šestou ráno pohyboval osmašedesátiletý muž a došlo zde ke střetu s osobním vozidlem Volvo a následně s vozidlem Škoda, jedoucích ve směru od Ždírce nad Doubravou směrem na Havlíčkův Brod. „Následky nehody byly tragické a osmašedesátiletý chodec vážným zraněním na místě podlehl. Policisté u obou řidičů osobních vozidel provedli dechové zkoušky, které byly negativní. U zemřelého chodce byla nařízena soudní pitva,“ informuje Stanislava Rázlová, mluvčí policistů.

Tragická nehoda u Havlíčkova Brodu, po střetu s osobním vozidlem zemřel chodec

K tragické dopravní nehodě došlo dneska ráno u Havlíčkova Brodu. Na křižovatce zde došlo ke střetu osobního vozidla s chodcem, který na místě svým vážným zraněním podlehl.

Na místě zasahovaly složky integrovaného záchranné systému a dále byl na místo události vyslán kompletní výjezd služby kriminální policie a vyšetřování. Policisté místo nehody důkladně ohledali.

V rámci dalšího prověřování, zjišťování příčiny, okolností a stanovení nehodového děje, se kriminalisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci. „Uvítali by případné svědky této dopravní nehody, a dále informace od řidičů, kteří mají ve svých vozidlech palubní kamery, které mohly zachytit průběh samotné nehody, případně okolnosti, které jí předcházely. V případě, že můžete poskytnout jakékoliv informace k uvedené události, přihlaste se na tísňové lince 158,“ vyzývá veřejnost Stanislava Rázlová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky něštěstí, úmrtí, chodec, výzva, svědek, veřejnost, policie, Pohled, videokamera, Kraj Vysočina, Volvo Cars, okres Havlíčkův Brod, Ždírec nad Doubravou, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neviděli jste tragickou nehodu, při které dvě auta srazila chodce? Policie hledá důležité svědky a záznamy z kamer | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.