Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie hledá lupiče, který přepadl prodejnu s tabákem. Po činu odjel kradeným autem směrem na Telč

Jindřichohradečtí kriminalisté spolu s dačickými policisty žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po neznámém pachateli, jenž má na svědomí loupežné přepadení. K němu došlo 23. srpna mezi 6:45 a 7:15.

Zatím neznámý pachatel za užití násilí přepadl obsluhu prodejny tabákových výrobků v Dačicích na Krajířově ulici. „Prodejna tabáku se nachází v těsné blízkosti supermarketu Lidl“ upřesnila policejní mluvčí Hana Bílková Millerová. Z místa muž následně odjel odcizeným osobním autem Volkswagen Polo, modré barvy, registrační značky 6J24685, ve směru na Telč.

Popis možného pachatele
Muž ve věku okolo 30-ti let, štíhlé postavy, zhruba 170 až 175 cm vysoký. Oblečený do džínových kalhot, modré bundy, pod kterou měl mikinu s kapucí. Na nohou měl černé tenisky s bílým lemováním a bílými tkaničkami. Muž hovořil plynně česky.

„Pokud máte informace k možnému pachateli loupežného přepadení nebo k výskytu odcizeného vozidla kontaktujte policisty z Obvodního oddělení Dačice, na telefonní číslo 974 233 710, případně na tísňovou linku 158. Rovněž žádáme řidiče, kteří mají na vozidle záznamové zařízení a zaznamenali průjezd odcizeného vozidla, nechť též vyrozumí dačické policisty. Děkujeme veřejnosti za spolupráci,“ dodává policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky loupež, přepadení, násilí, pachatel, pátrání, policie, výzva, veřejnost, Dačice, Telč, Lidl, Volkswagen Polo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá lupiče, který přepadl prodejnu s tabákem. Po činu odjel kradeným autem směrem na Telč | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.