Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Řidič osobáku zřejmě nedal přednost motorkářce. Výsledkem nehody jsou dvě zraněné ženy

K vážné dopravní nehodě došlo v sobotu 21. srpna odpoledne v Přibyslavi. Zranily se při ní dvě ženy jedoucí na motorce, obě skončily v havlíčkobrodské nemocnici.

Pětačtyřicetiletý řidič osobního auta značky Renault Laguna projížděl po silnici I/19 ve směru od centra obce. „V místě křižovatky započal odbočovat ze svého pohledu vlevo na ulici Pecháčkova. Ve stejnou dobu projížděla po hlavní silnici řidička na motocyklu Kawasaki, která jela po ulici Husova přímým směrem do centra obce. Došlo ke střetu přední části motocyklu Kawasaki a pravé zadní části vozidla Renault Thalia. Řidič osobního vozidla tak zřejmě nedal přednost v jízdě motocyklistce,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Při dopravní nehodě utrpěla třiadvacetiletá motorkářka těžké zranění, se kterým byla převezena do Nemocnice Havlíčkův Brod. Při dopravní nehodě utrpěla lehké zranění i spolujezdkyně z motocyklu Kawasaki, která byla také sanitkou převezena do Nemocnice Havlíčkův Brod. K jinému zranění při dopravní nehodě nedošlo.

„Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle Renault Laguna, na motocyklu Kawasaki, přilbách a oblečení motocyklistky a její spolujedoucí v celkové výši 100 tisíc korun. U obou řidičů byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Další okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod,“ dodává Čírtková.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, střet, motorka, zranění, Přibyslav, nemocnice, Kawasaki, dopravní nehoda, motocykl, úraz, Nemocnice Havlíčkův Brod, Renault Laguna, Renault Clio

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobáku zřejmě nedal přednost motorkářce. Výsledkem nehody jsou dvě zraněné ženy | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.