Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Z telčského podloubí si na začátku července odnesl starožitný stolek. Nevíte, o koho jde?

Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při prověřování případu krádeže, ke které došlo na začátku července v Telči. Cílem pachatele se stal starožitný stolek stojící na ulici.

K případu došlo na začátku července na náměstí Zachariáše z Hradce. Pachatel odcizil z volně přístupného prostoru podloubí u domu stojící starožitný teakový stůl o průměru 50 centimetrů a výšce přibližně 85 centimetrů. Stolek stál na třech nožkách, silná středová noha byla vyřezávaná. Nožky byly na konci zatočené. S vyřezáním byl i lem vrchní desky, vršek desky byl čistě přírodní. Stolek je odstínu červenohnědá.

Po přijetí oznámení o krádeži začali policisté případ prověřovat. Provedli ohledání, zadokumentování a šetření. Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Policisté shromažďovali získané informace i poznatky a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili. V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže zachyceného na záznamu a fotografii.

Podezřelý muž měl na sobě oblečenou světlou košili, modré kraťasy a sportovní boty.

Policie žádáme občany, kteří muže znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k vypátrání odcizeného stolku nebo objasnění případu.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky Telč, krádež, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z telčského podloubí si na začátku července odnesl starožitný stolek. Nevíte, o koho jde? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.