Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Traktorista špatně připojil vlek, v Polné boural. Poškodil dvě auta, sloup a plot

Škoda ve výši 120 tisíc korun vznikla během dopravní nehody, která se stala v pátek 23. července krátce po 13. hodině, a to v Polné na Jungmannové ulici na silnici II/351. Na svědomí ji má řidič v traktoru.

„Ten projížděl s traktorem a nákladním přívěsem ve směru jízdy od obce Jamné do centra Polné. Za jízdy se nechoval dostatečně ohleduplně a ukázněně a řádně nepřipojil nákladní přívěs za traktorem, který se v klesání od traktoru odpojil a následně poškodil dvě osobní vozidla a podomácku vyrobený přívěs na pole, které byly odstaveny u domu. Dále pak nákladní přívěs narazil do sloupu veřejného osvětlení u přechodu pro chodce a narazil do oplocení pozemku, kde se následně přívěs zastavil,“ popsala incident Dana Čírtková, mluví policistů.

Dodala, že během nehody se naštěstí nikdo nezranil. Traktor byl s přívěsem po události plně pojízdný bez nutnosti odtahu. Na traktoru při dopravní nehodě nevzniklo žádné poškození. Na nákladním přívěsu a poškozených vozidlech a dalším majetku dosáhla škoda částky ve výši 120 tisíc korun.

„Policisté u devětatřicetiletého traktoristy provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Věc dopravní nehody policisté vyřešili na místě uložením pokuty v příkazním řízení,“ sdělila závěrem mluvčí policistů.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky traktor, vlek, poškození, nehoda, Polná, přívěs, dopravní nehoda, Jamné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Černý

... a tomu Pražákovi zbořil sloupek.....

Úterý, 27. července 2021, 13:21Odpovědět

Traktorista špatně připojil vlek, v Polné boural. Poškodil dvě auta, sloup a plot | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.