Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Řidič srazil chodkyni na přechodu a odjel pryč. Policie nyní hledá svědky

Policisté v Třebíči šetří dopravní nehodu, která se stala v pondělí 30. listopadu pět minut před sedmou hodinou ranní. Zatím neznámý řidič srazil chodkyni, která šla po přechodu. Nyní se hledají důležití svědci z řad veřejnosti.

Incident se odehrál na místní komunikaci na ulici M. Majerové v Třebíči, konkrétně před křižovatkou s ulicí Kpt. Jaroše.

„K dopravní nehodě mělo dojít zřejmě tak, že dosud nezjištěný řidič s vozidlem zřejmě červené barvy a dosud nezjištěné tovární značky projížděl ve směru jízdy od ulice Budíkovická směrem k ulici Velkomeziříčská. Na vyznačeném přechodu pro chodce se vozidlo střetlo s třiašedesátiletou chodkyní, která přecházela z pravé strany komunikace na levou stranu ve směru jízdy řidiče. Poté nezjištěný řidič vozidla své vozidlo nezastavil a pokračoval v jízdě ve směru k ulici Velkomeziříčská," popisuje nehodu Dana Čírtková, mluvčí policistů. 

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění chodkyně, která byla převezena k ošetření do nemocnice v Třebíči. Dechová zkouška byla u chodkyně negativní.

„Policisté se touto cestou obracejí na případné svědky nehody a motoristy, kteří místem v danou chvíli projížděli a mají k dispozici záznam z palubních kamer svých vozidel, aby se svým svědectvím kontaktovali linku 158, případně přímo dopravní inspektorát Třebíč – telefon: 974 277 250 nebo 974 277 251. Za vaši pomoc při ztotožnění osobního vozidla a jeho řidiče děkujeme," dodává Čírtková. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky chodkyně, nehoda, střet, zranění, svědek, výzva, pátrání, veřejnost, policie, Třebíč, dopravní nehoda, Nemocnice Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič srazil chodkyni na přechodu a odjel pryč. Policie nyní hledá svědky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.